Ebook - Cara Hapuskan Hutang Kad Kredit

Ebook - Cara Hapuskan Hutang Kad Kredit

Hutang Kad Kredit Terlalu Banyak? Ebook Ini Mungkin Penyelesaiannya.

Mengikut kajian kami, sebenarnya tak ramai orang tahu cara nak guna kad kredit dengan betul.

Itu yang ramai guna kad sampai maksimum, lepas tu struggle nak bayar macam mana.

Ada yang guna kad kredit yang salah, sebab main apply je kad kredit bila ada salesman datang promote di shopping mall.

Kesan dia, ramai sangat yang hampir bankrupt sebab hutang kad kredit terlampau tinggi.

Atas kesedaran ini, kami melancarkan.. ebook terbaru kami:

"Cara Hapuskan Kad Kredit: Bank Akan Benci Anda Kalau Anda Tahu Strategi Ini"




Dalam ebook ini, kami akan kongsikan:


1. Cara bijak berunding dengan pihak bank untuk mendapatkan kadar faedah 0% setahun.

2. Skrip istimewa rundingan untuk dapatkan kadar faedah yang lebih rendah.

3. Strategi "Balance Transfer" yang mampu pindahkan baki kad kredit anda ke bank lain. Bank terpaksa redha je.

4. Had maksima penggunaan kad kredit yang anda perlu tahu sebelum CCRIS anda koyak.

5. RAHSIA: 6 caj tersembunyi yang bank kenakan pada kad kredit anda yang mungkin anda terlepas pandang.

6. Bagaimana cara untuk manipulasi bank untuk dapatkan kadar faedah 0% buat sementara waktu

7. Senarai 7 jenis kad kredit yang anda patut tahu mengikut kesesuaian penggunaan anda.

8. Pengiraan kadar faedah kad kredit terhadap baki anda. Anda mungkin silap kira selama ini.

9. Kad kredit yang patuh Syariah. Gunakan tanpa was-was.

10. Bagaimana nak buatkan bank belanja anda tiket penerbangan, barangan elektronik, dan berikan anda rebat tunai?


..dan banyak lagi.

Tok faham perasaan anda yang penat bekerja dan bila cukup bulan gaji masuk, tup tup terus digunakan hanya untuk melunaskan hutang

Ramai yang asyik bertanya kepada Tok macam mana nak menyimpan untuk downpayment rumah kalau asyik kena bayar hutang kad kredit

 Ada rahsia yang disimpan oleh pihak bank daripada pengguna kad kredit sebenarnya.

Inilah masanya untuk anda bertindak dan ambik inisiatif untuk bebas dari hutang kad kredit.

PERCUMA: Checklist Ebook Cara Hapuskan Hutang Kad Kredit bernilai RM19





Checklist ini membantu anda semak langkah demi langkah apa yang dikongsikan dalam ebook "Cara Hapuskan Hutang Kad Kredit",..

..supaya mudah untuk anda ingat perkara-perkara penting yang ingin disampaikan.

Apa tunggu lagi?

Berminat untuk menjadi sebahagian daripada 100 pembeli terawal e-book khas daripada Tok ni dan sekaligus menghapuskan hutang kad kredit anda?

Harga biasa e-book ni hanyalah RM80, tapi oleh kerana Tok rasa anda layak dan awesome, Tok akan berikan harga special iaitu RM30 sahaja untuk e-book yang berkualiti ni.

Tunggu apa lagi, jangan menyesal kalau kuota 100 pembeli terawal sudah dipenuhi.

Untuk membuat pembelian, sila ikuti arahan selanjutnya di bawah.

"Bagaimana nak dapatkan ebook ini dengan segera?"


Ikuti langkah-langkah pembelian di bawah:

1. Scroll ke bawah ke ruangan "Butiran Pembelian". Tekan butang biru bertulis "Seterusnya".

2. Scroll ke bawah ke ruangan "Kaedah Pembayaran". Ada dua pilihan.

    i.  Perbankan Internet / Mesin Deposit Tunai - klik pada logo Maybank, CIMB, RHB. Pilih opsyen ini jika anda nak buat payment melalui Maybank2U atau pergi ke CDM (Mesin Deposit Tunai)

    ii. Perbankan Atas Talian & Kad Kredit / Debit (senangPay) - klik pada logo kad kredit MEPS, VISA dan MasterCard. Pilih opsyen ini jika anda nak buat payment melalui online transfer atau guna kad kredit.

3. Scroll ke bawah ke ruangan "Butiran Pelanggan". Masukkan Nama, Emel, Nombor Telefon dan Alamat Lengkap. Kemudian, tekan butang biru bertulis "Seterusnya"

4. Scroll ke bawah ke ruangan "Butiran Pembayaran".

5. Untuk pilihan "Perbankan Internet / Mesin Deposit Tunai" -  Klik pada logo CIMB. Pilih "Perbankan Internet" atau "Mesin Deposit Tunai". Masukkan masa dan tarik pembayaran. Kemudian, upload bukti pembayaran ke akaun CIMB kami.

Nama akaun: GH Media PLT

Bank: CIMB bank

Nombor akaun: 8602531798

Email: gilahartanah@gmail.com

6. Scroll ke bawah ke ruangan "Pengesahan". Klik pada kotak kecil di sebelah "Akuan"

7. Scroll ke bawah. Tekan butang "Hantar Borang" sekarang.

8. Kami akan memproses order anda dalam masa 48 jam. Jika berjaya, link untuk download ebook dalam bentuk PDF akan dihantar melalui email yang dimasukkan sebentar tadi.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook - Cara Hapuskan Hutang Kad Kredit HABIS
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN



Maklumat Peniaga

GH Media PLT
gilahartanah@gmail.com
+60122502069